• 12
    12

    Posledné objednávky zvozov pre rok 2011

    Posledná možnosť objednania odvozov elektrozariadení v roku 2011 bude 14. decembra 2011. Zvozy budú opäť spustené po Novom roku 9. januára 2012. Vzhľadom k blížiacim sa vianočným prázdninám bude 14. decembra 2011 zastavená možnosť objednania odvozov elektrozariadení. Objednávky, ktoré obdržíme do 14. decembra 2011, budú do Vianoc vybavené. Pripomíname, že podmienky pre odvoz sú stále rovnaké, projekt Recyklohry je priebežný a v Novom roku od 9. januára 2012 sa budú objednávky realizovať znova. Zároveň Vás chceme informovať, že objednávky z "Katalógu Odmien" zadané v dobdobí od 21. decembra 2011 do 6. januára 2012 budú vyriešené až po 6.1.2012 z dôvodu vianočných sviatkov a následnej inventúry skladu.

  • 03
    12

    Dve vianočné úlohy - pre malých aj veľkých Recyklohráčov

    Blíži sa čas Vianoc, preto aj naša úloha, teda dve :-) budú vianočne orientované. Ste zvedaví prečo dve? Jedna, tak ako vždy, je určená pre žiakov a študentov. Tentoraz je výsostne kreatívna, takže  dúfame, že sa zapojíte vo veľkom množstve. Druhá, je určená pre učiteľov, pretože aj oni si zaslúžia na Vianoce dostať za celoročnú námahu malý darček. Chcete vedieť  viac?  

  • 19
    11

    Čo má spoločné TrashOut so Zlatým mravcom?

    Už siedmy rok sa v rámci medzinárodného kongresu Deň odpadového hospodárstva uskutočnilo slávnostné dekorovanie víťazov 7. ročníka súťaže Zlatý mravec, ktorá ocenila najlepšie projekty v odpadovom hospodárstve za rok 2012. Medzi ocenenými bol aj projekt TrashOut, ktorý bol témou našej 11.úlohy. Prečítajte si viac:-)

  • 13
    11

    Vyhodnotenie 11.úlohy

    Ste už určite nedočkaví, kto získal bonusové body za najlepšie práce...pozrieť si výsledky možete tu.

  • 07
    11

    12.úloha - píš, vymýšľaj a zbieraj!

    Kde bolo, tam bolo....tak začínajú skoro všetky rozprávky, ktoré majú, ako inak, dobrý koniec. V rozprávke však nemusí ísť len o princezné, drakov a vymyslené kráľovstvá, ale aj o také jednoduché a bežné veci ako náš každodenný odpad, triedenie batérií, elektroodpad,....

  • 16
    10

    Téma - nelegálne skládky

    Veríme, že tému aktuálnej úlohy -nelegálne skládky - sa pokúšate vniesť aj do Vašich hodín a so žiakmi prebrať túto tému. Ako malú pomocku, Vám prinášame krátku prezentáciu, ktorú nám poskytla organizácia TrashOut. Či ju využijete ako motiváciu na úvod, alebo ako zaujímavosť na záver hodiny je len na Vás, budeme sa tešiť, ak Vám čo len trocha pomože. Prezentáciu (pptx) nájdete v sekcii - NA STIAHNUTIE- pod názvom TrashOut-Skoly alebo si ju možete stiahnuť vo formáte pdf aj tu.

  • 17
    09

    Staň sa s novou úlohou detektívom!

    Prvá úloha v tomto školskom roku  je trocha odlišná od predchádzajúcich. Okrem tvorivosti si u vás, našich Recyklohráčov,  preveríme aj detektívne schopnosti a prácu s modernými technológiami.  Dúfame, že sa vám úloha zapáči a aj keď je náročná, veríme, že sami zistíte, ako veľmi je potrebná.

  • 03
    09

    Milí Recyklohráči - malí aj veľkí! :-)

    Po prázdninách ste určite oddýchnutí a plní sily a dúfame, že už sa tešíte na nové úlohy, ktoré na vás tento školský rok čakajú. V prvom rade si trocha zhrnieme predošlý školský rok a vyhodnotíme, ktoré školy boli veľmi aktívne a zaslúžia si pochvalu a ostatné, ktoré možno budeme motivovať k väčšej aktivite v tomto školskom roku. Najaktívnejšie školy v školskom roku 2011/2012 sme odmenili "Diplomom  za aktívny prístup k environmentálnemu vzdelávaniu a ochrane životného prostredia". Udelili sme ho celkovo 35 školám.

  • 27
    06

    Poďakovanie

    V závere školského roka, keď sa na prázdniny a oddych tešia žiaci a možno ešte viac samotní učitelia, vám všetkým chceme poďakovať za aktívnu účasť, či už v zbere elektroodpadu alebo v zapajání sa do úloh. Veľmi nás teší, že sa vám úlohy páčili a dúfame, že oceníte a aktívne sa zúčastníte aj tých, ktoré pre vás pripravujeme v novom školskom roku 2012/2013. Želáme vám krásne prázdniny, plné pekných zážitkov a dobrodružstiev. A ani počas prázdnin nezabúdajte na našu prírodu a separujte odpad tak ako cez školsý rok:-)

  • 13
    06

    Vyhodnotenie 10. úlohy

    Posledná úloha v tomto školskom roku dopadla nad očakávanie. Sme veľmi radi, že až 81 škôl darovalo svoje bodíky za splnenie úlohy v prospech charitatívnej zbierky. Kvôli Vašim dobrým srdiečkam sme mohli UNICEF-u odovzdať až 410 eur. Ďakujeme. Už ste určite zvedaví ako dopadlo hodnotenie...

1303
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.