Novinky a aktuality

MOBILizácia pre zvieratá

MOBILizácia pre zvieratá

Je environmentálno-charitatívnym projektom kolektívnej organizácie  ASEKOL SK a občianskeho združenia Sloboda zvierat, ktorý sa opiera o tri základné piliere: záchrana zvierat, šetrenie prírodných zdrojov a ekologické spracovanie elektroodpadu. 

 

Jeho cieľom je získať čo najviac nepoužívaných mobilných telefónov a vďaka finančnému  príspevku  za ich odovzdanie podporiť projekty Slobody zvierat určené na pomoc zvieratám. Kolektívna organizácia ASEKOL SK prispeje  na účet Slobody zvierat čiastkou 0,50 Eur za každý darovaný mobilný telefón.

Zapojenie sa do projektu začína  registráciou na  stránke projektu http://mobil.slobodazvierat.sk/, na základe ktorej  bude každému záujemcovi  zaslaná špeciálna zberná obálka. Stačí do nej vložiť nepotrebný mobil alebo viacero mobilných telefónov  a poslať na predtlačenú adresu.

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.