Novinky a aktuality

Vyhodnotenie 20.úlohy - Zbierajte s Recyklohrami batérie!

Presne 131 škôl sa na konci školského roka rozhodlo spolu s Recyklohrami urobiť dobrú vec a pustilo sa do neľahkej úlohy – osvety v oblasti batérií medzi svojimi kamarátmi, rodinami a susedmi v obci. Na základe zaslaných fotografií sme v Recyklohrách usúdili, že každý jeden z Vás by si zaslúžil špeciálne vyznamenanie. Ste naozaj skvelí - rovnako žiaci a študenti ako aj učitelia. Na fotkách bolo vidieť, že okrem príkladnej environmentálnej činnosti ste sa aj dobre zabavili. Najúžasnejšie však je, že skoro všetky školy pochopili cieľ tejto úlohy, a to zapojiť  do tejto aktivity ľudí zo svojho širokého okolia, často neznámych a žiaci, často aj maličkí, im dokázali predať cenné informácie, ktoré aj dospelých ľudí možno nasmerovali správnym smerom  k ochrane životného prostredia.                      

Obrazový materál k 20. úlohe nájdete na našich stránkach už od 3.júna. Zoznam ocenených škôl nájdete tu: vyhodnotenie 20. úlohy

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.