• 02
    05

    Fotoalbum z festivalu Hory a mesto

    Tento rok sa konal už 17. ročník medzinárodného festivalu horského filmu a dobrodružstva s názvom Hory a mesto. A Recyklohry pri tom nemohli chýbať! V našom eko kútiku, ste si mohli zahrať sudoku a osmesmerovky na otestovanie svojich environmentálnych vedomostí, vyskúšať si výrobu batérií z domácich surovín a pred každým premietaním si pozrieť krátke divadielko s baterkou Terkou :) Fotografie z akcie nájdete v našej fotogalérii.

  • 27
    04

    A je tu nová úloha!

    Milí Recyklohráči, prinášam vám novú úlohu s názvom Nočná škola. Verím, že sa pri nej na záver školského roka dobre zabavíte a popri tom získate pre svoju školu bodíky naviac :) Úlohu nájdete na našich stránkach v sekcii: Prehľad úloh.  

  • 26
    04

    Súťaž o lístky na koncert Hurra Torpedo

    Si rocker telom i dušou a vieš si zahrať hoci i na mikrovlnke? Cítiš sa občas tak trochu ako torpédo? Potom si tu správne :) Využi svoj talent a hraj s nami o lístky na koncert kapely Hurra Torpedo pre seba a svojich priateľov. Stačí ak nám zašleš fotografiu, kde zapózuješ ako „torpédo“ a hráš o 10 lístkov na piatkový koncert! Vstupenky získa ten, kto ukáže najlepší torpédo #SWAG.

  • 14
    04

    Neviete čo s použitými tonermi a cartridgami?

    Hromadia sa vám na škole staré tonery a cartridge a neviete čo s nimi? Máme pre vás skvelú správu! Objednajte si od nás zberný box na použité tonery a cartridge a zbierajte body naviac!  

  • 07
    04

    Festival hory a mesto je tu!

    Už zajtra (8.4.2016) sa vidíme na festivale Hory a mesto. Máme pre vás prichystané zaujímavé súťaže, ukážku výroby batérií z domácich surovín i eko divadielko v hlavnej roli s baterkou Terkou! Vezmite so sebou svoje vybité batérie a získajte od nás len v tento deň bonusové body!

  • 24
    03

    Fotoalbum k úlohe Daruj druhú šancu

    Milí Recyklohráči, ďakujeme vám za zaslanie vašich krásnych prác. Vo fotogalérii si možete prezrieť to najlepšie, čo úloha č. 27 priniesla.

  • 23
    03

    Vyhodnotenie úlohy DARUJ DRUHÚ ŠANCU

    Prinášame vám vyhodnotenie 27. úlohy - DARUJ DRUHÚ ŠANCU :)

  • 07
    03

    Festival Hory a mesto

    Srdečne vás pozývame na festival Hory a mesto, ktorý sa uskutoční 6.-10. apríla v bratislavskom nákupnom centre Aupark. V piatok 8. apríla od 10:00 pre vás bude prichystaný náučný eko chodník, ktorým vás prevedie organizačný tím Recyklohier. Príďte si s nami zasúťažiť, zabaviť sa a rozšíriť svoje obzory o ekológii :)

  • 09
    02

    Nový partner projektu Recyklohry

    Milí Recyklohráči, od 1.1.2016 získali Recyklohry nového partnera. Je ním spoločnosť Fast plus, ktorá prevádzkuje maloobchodnú sieť predajní elektroniky PLANEO elektro. Iste ich poznáte aj z vášho mesta :) Ich elektroniku budete mať možnosť už onedlho objednávať z nášho katalógu odmien a urobiť tak radosť sebe, i svojím žiakom.

  • 20
    01

    Nová úloha - Daruj druhú šancu

    Milí Recyklohráči, prinášam vám novú úlohu s názvom Daruj druhú šancu. Verím, že sa opať v hojnom počte zapojíte, zasúťažíte si s nami o pekné bodíky a zároveň tým aktívne prispejete k ochrane životného prostredia. Kompletné znenie úlohy nájdete na našich stránkach www.recyklohry.sk v sekcii Aktuálne úlohy.

1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.