• 11
    09

    Kreatívna úloha na začiatok školského roka

    Úvod školského roka je pre mnohých malých aj veľkých Recyklohráčov častokrát zložitý, preto sme sa rozhodli, že Vám nástup do školy spríjemníme kreatívnou úlohou. Navyše Vám prinášame jedinečnú možnosť – zapojiť sa prostredníctvon našej úlohy do projektu UNICEF – Škola v krabici a urobiť tak dobrý skutok.

  • 27
    08

    Vitajte v novom školskom roku!

    Nový školský rok sa opäť pomaly rozbieha a ako v Recyklohrách býva zvykom, počas letných mesiacov sme bilancovali uplynulý školský rok. V priloženej tabuľke nájdete 30 najaktívnejších škôl v našom projekte Recyklohry v školskom roku 2013/2014. Ocenené školy môžu v týchto dňoch očakávať poštovú zásielku s Diplomom a malým darčekom za ich usilovnosť :-)

  • 27
    06

    Poďakovanie

    Po desiatich mesiacoch tvrdej práce je tu konečne zaslúžené obdobie oddychu. Sme radi, že ste si popri Vašich povinnostiach počas školského roka našli čas a venovali sa nášmu projektu Recyklohry. Uvedomujeme si, že to nie je vždy ľahké a väčšina  z Vás  projektu venovala veľa  voľného času.  Veľmi pekne Vám za všetok Váš čas, nápady a úsilie ďakujeme a veríme, že sa pri úspešnej spolupráci stretneme aj v budúcom školskom roku.

  • 24
    06

    Zber batérií v rámci projektu RECYKLOHRY

    Počas školského roka sme  viackrát avizovali zber batérii na Vašich školách. Aj podľa poslednej úlohy zameranej na zber batérií, sa potvrdilo, že zber sa na školách teší veľkej obľube a do tejto aktivity sa žiaci a študenti radi zapájajú. Budeme v nej pokračovať aj naďalej a od budúceho školského roka 2014/2015 sa zber batérii stane  neoddeliteľou súčasťou projektu Recyklohry. To znamená, že zber bude prebiehať počas celého roka a odvozy batérií, rovnako ako odvozy elektrozariadení, si budete môcť objednávať počas celého školského roka. Taktiež budú batérie bodované celý rok a nie len pri špeciálnych úlohách ako to bolo doteraz.

  • 30
    05

    Vyhodnotenie 20.úlohy - Zbierajte s Recyklohrami batérie!

    Presne 131 škôl sa na konci školského roka rozhodlo spolu s Recyklohrami urobiť dobrú vec a pustilo sa do neľahkej úlohy – osvety v oblasti batérií medzi svojimi kamarátmi, rodinami a susedmi v obci. Na základe zaslaných fotografií sme v Recyklohrách usúdili, že každý jeden z Vás by si zaslúžil špeciálne vyznamenanie. Ste naozaj skvelí - rovnako žiaci a študenti ako aj učitelia. Na fotkách bolo vidieť, že okrem príkladnej environmentálnej činnosti ste sa aj dobre zabavili. Najúžasnejšie však je, že skoro všetky školy pochopili cieľ tejto úlohy, a to zapojiť  do tejto aktivity ľudí zo svojho širokého okolia, často neznámych a žiaci, často aj maličkí, im dokázali predať cenné informácie, ktoré aj dospelých ľudí možno nasmerovali správnym smerom  k ochrane životného prostredia.                      

  • 16
    05

    Už len 22 dní...

    Ako sa v známej pesničke spieva…už len 22 dní máte na vytvorenie objednávky na odvozy starých elektrozariadení a batérií z Vašich škôl a taktiež na objednanie odmien z katalógu odmien na našej web stránke. 6. júna sa o polnoci sytém uzamkne a nové objednávky budete môcť opäť zadávať až v septembri.

  • 11
    04

    Nová úloha ku Dňu Zeme

    Mesiac apríl je okrem premenlivého počasia všetkým malým aj veľkým Recyklohráčom určite známy aj vďaka dátumu 22.4., kedy všetci oslavujeme Deň Zeme. V súvislosti s týmto dňom sme v Recyklohrách pripravili novú úlohu. 

  • 21
    03

    Vyhodnotenie 19.úlohy

    Milí Recyklohráči, ďakujeme všetkým 197 školám, ktoré sa zapojili do 19. úlohy s názvom Najlepšia karnevalová maska. Pri hodnotení prác nás najviac potešili Vaše ohlasy. Mnohí z vás písali, že úloha pobavila nielen deti, ale aj  samotných učiteľov, koordinátorov, dokonca aj rodičov, ktorí pomáhali pri tvorbe masiek najmä  menším žiakom. Verím, že všetci si odniesli z tejto úlohy len pozitívne zážitky, úsmev na tvári a vedomie, že odhodené, nepotrebné veci nám môžu ešte dobre poslúžiť a to nielen pri výrobe karnevalovej masky.

  • 04
    02

    Nová veselá 19.úloha

    Na mesiac február sme pre Vás pripravili hravú a veselú úlohu – Najkrajšia karnevalová maska. Fašiangy sú v plnom prúde a  správny Recyklohráč by mal byť rozpoznateľný aj na karnevale v húfe rôznych masiek. Ako? Predsa maskou vyrobenou z odpadového materiálu. Načo kupovať masku v obchode, keď si ju môžete vyrobiť  sami v škole alebo doma. Zapojte fantáziu a pošlite nám fotky Vašich výtvorov. Už teraz sa na ne tešíme :-)

  • 20
    12

    Veselé Vianoce a šťastný nový rok!

                                                

1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.