• 19
    12

    Vyhodnotenie 17.úlohy

    Za zvládnutie náročnej 17. úlohy si všetci zaslúžite obrovskú pochvalu. Také krásne, kreatívne, poučné, vtipné, ale aj  strašidelné :) videá sme ani nečakali. Pri každom sme si uvedomili, že tento projekt má naozaj význam a vy ste správny Recyklohráči, ktorým veríme, že potiahnu tento svet a spoločnosť správnym environmentálnym smerom. Za to vám veľmi ďakujeme. Výber najlepších reklám a spotov budete môcť v priebehu januára vidieť  (po odsúhlasení školou) na našej web stránke www.recyklohry.sk. Veríme, že sa vám budú páčiť tak ako nám.

  • 18
    12

    Výhercovia vianočnej úlohy

    Ste zvedaví, či ste na všetky otázky vo vedomostnom teste odpovedali správne a získali ste tak vreckový diár na rok 2014? Zoznam so všetkými výhercami možete nájsť tu. Veľká účasť učiteľov ma motivovala k tomu, že som do súťaže venovala aj vlastný diár, preto je odmenených 31 učiteľov. Verím, že diáre všetkých potešia a budú Vám celý rok pripomínať, aby ste sa zapájali do našich úloh a boli recyklohráčskym vzorom pre iných:-) Učitelia, ktorí do 20.12.2013 ešte pošlú správne vyplnený kvíz získujú pre svoju školu 50 bodov. Všetkým správnym riešiteľom gratulujeme:-).

  • 05
    11

    MOBILizácia pre zvieratá

    MOBILizácia pre zvieratá Je environmentálno-charitatívnym projektom kolektívnej organizácie  ASEKOL SK a občianskeho združenia Sloboda zvierat, ktorý sa opiera o tri základné piliere: záchrana zvierat, šetrenie prírodných zdrojov a ekologické spracovanie elektroodpadu. 

  • 06
    09

    Máte minútku?

    Určite ste sa už nevedeli dočkať prvej úlohy tohto školského roka. Verím, že sa vám bude páčiť, budete v nej totižto môcť naplno ukázať svoje herecké schopnosti. Viac už neprezradím:-).Novú úlohu nájdete v prehľade úloh alebo tu.

  • 23
    08

    Škola volá ..... a Recyklohry tiež:-)!

    Prázdniny ubehli ako voda, no napriek tomu veríme, že ste si ich užili plnými dúškami a z prázdninových zážitkov budete čerpať energiu aspoň tak dlho, kým nebudú ďalšie:-) My v Recyklohrách sme sa, pravdupovediac, nevedeli Vás - malých a veľkých Recyklohráčov dočkať a už sa tešíme na Vaše kreatívne plnenie úloh, ktoré sme pre Vás na tento školský rok pripravili. Cez prázdniny sme okrem iného doplnili do katalógu odmien množstvo nových produktov, preto veríme, že si za získané body hravo vyberiete odmeny, z ktorých budete mať dlho radosť. Už na začiatku septembra začíname prvou úlohou a sľubujeme Vám, že sa máte na čo tešiť. 

  • 26
    06

    Konečne prázdniny!:-)

    Tak, a máme to tu zas! Po desiatich mesiacoch ťažkej práce v škole, pre malých ale aj veľkých Recyklohráčov nastáva čas oddychu. Veríme, že aj vďaka našim úlohám bol školský rok 2012/2013 pre Vás veselý a prínosný a prostredníctvom našich úloh ste si zlepšili aspoň o malý krôčik svoje environmentálne správanie k svojmu prostrediu. V Recyklohrách však nebudeme ani cez prázdniny oddychovať. Už teraz premýšľame nad úlohami, ktoré Vás od septembra budú opäť čakať v našom projekte. Takže si cez prázdniny  poriadne oddýchnite, aby ste sa s novými silami pustili do ich plnenia. Tešíme sa na Vás! :-)

  • 25
    06

    Vyhodnotenie špeciálnej akcie na zámku v Bojniciach!

    Dúfam, že rozprávkový zámok ste si naplno užili. Sme si istí, že školy, ktoré sa zúčastnili našej špeciálnej akcie na zámku, poteší sľúbená výhra, konkrétne - 5  futbalových lôpt vyhráva Základná škola  na Adyho 6 v Štúrove a 4 lopty vyhráva Základná škola Hôrka. Výhercom blahoželáme :-)!

  • 10
    06

    Špeciálna akcia pre školy na zámku v Bojniciach!

    V dňoch  13.-16. júna a 20.-23. júna vás pozývame na  Rozprávkový zámok do Bojníc, kde ožijú  všetky rozprávkové bytosti z najznámejších rozprávok bratov Grimmovcov.  Spoločnosť ASEKOL SK, partner projektu, pri tejto príležitosti pre vás pripravila špeciálnu akciu, zameranú na zber starých  nepoužívaných mobilných telefónov pod názvom „ ..aby vám doma nestrašili staré mobily!“ . Prineste svoje staré či nefunkčné mobilné telefóny a zaistite tak ich ekologickú recykláciu. Nielenže ochránite  životné prostredie a  ušetríte prírodné zdroje ale navyše získate aj sladkú odmenu. Pre školy je pripravená špeciálna odmena.

  • 07
    06

    Školský rok sa blíži ku koncu...

    Do začiatku prázdnin nám ostáva už len pár týždňov a v tomto období sa uzatvárajú nielen známky, ale aj objednávky odvozov a odmien pre školský rok 2012/2013. Po termíne 14.6.2013 bude možné nové objednávky na odvozy a odmeny zadávať až v budúcom školskom roku. Verím, že si objednávky nenecháte na posledný deň, t.j. 14.6.,  vyhneme sa tak spolu  problémom s dodávkou odmien do vašich škôl. 

  • 24
    05

    Vyhodnotenie úlohy - Aj odpad môže byť ešte cenný...

    Starší žiaci, pre ktorých bola táto úloha určená, sa jej zhostili naozaj výborne. Skoro vo všetkých prípadoch vylúštili sudoku hlavolamy na jednotku a získali tak správne odpovede na otázky týkajúce sa recyklácie televízorov a počítačových monitorov. Ak Vás táto téma zaujíma, viac informácii nájdete na http://www.asekol.sk/spotrebitelia/lca-studia.html . Vyhodnotenie úlohy...  

1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.