Novinky a aktuality

Vyhodnotenie Jesennej previerky

Milí Recyklohráči, do 24. úlohy s názvom Jesenná previerka sa zapojilo 132 škol. Aj keď bola úloha primárne určená učiteľom, neraz sa stalo, že im ochotne pomohli aj ich žiaci. Ako bolo už v zadaní prízvukované, body boli priznané len bezchybne vyplneným previerkam.

Z celkovo zúčastnených 132 škol splnilo úlohu 76. Zvyšných 56 škol, bohužiaľ, zodpovedalo na jednu a viac otázok nesprávne. Taktiež by som rada ozrejmila, že stačilo zaslať len 1 previerku za školu. Ďalšie, ktoré škola poslala navyše, bodované neboli. Rovnako neboli udelené body školám, ktoré odovzdali úlohu po stanovenom termíne (18.9.). Napriek tomu, že v zadaní úlohy bolo uvedené, že ju treba zaslať na našu adresu, našli sa aj takí, ktorú ju nahrali do systému. Pre tento raz som akceptovala aj takto podané úlohy.

Najčastejšie vás zaskočila otázka číslo 6 týkajúca sa expirácie bodov. Problematické boli aj otázky číslo 12 a 13. V 13.-tke ste si často zamieňali názvy sekcií na hlavnom panely stránky www.recyklohry.sk s albumami uloženými vo fotogalérii. Správne odpovede nájdete TU, alebo v rámci vyhodnotenia úlohy v sekcii aktuálnych úloh.

Všetkých zapojeným ďakujem a školám, ktoré v našej previerke obstáli na jednotku srdečne gratulujem!

 

S pozdravom,

 

Mgr. Katarína Šimončíková

manažérka projektu

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.