• 26
    10

    Vyhodnotenie úlohy Milí dospelí, Recyklohry sú..

    Ďakujeme Vám za veľmi podnetné a inšpiratívne listy. Piatej úlohy – Milí dospelí, Recyklohry sú.., sa zúčastnilo 116 škôl a pridelili sme celkovo 34 000 bodov . Potešili nás všetky Vaše práce, ktoré sme náležite ohodnotili.

  • 12
    10

    Recyklohry sú dlhodobý projekt

    Vzhľadom k tomu, že niektoré školy sa začali s novým školským rokom opakovane registrovať do projektu, pripomíname, že Recyklohry sú projektom priebežným, a že nie je treba opakovane sa prihlasovať. Prihlášky z minulého školského roku sú platné!

  • 10
    10

    Časopis Recyklácia

    Školám, ktoré sa prihlásili do projektu Recyklohry, bude zdarma dodaný časopis Recyklácia. Venuje sa nielen udalostiam okolo spoločnosti ASEKOL SK, ale aj celkovej situácii oddeleného zberu a spätného odberu elektroodpadu na Slovensku a v Európe, jeho aktuálnym témam a problémom. Vychádza 2x ročne. Pokiaľ ste časopis do školy nedostali, je možné si ho stiahnuť v elektronickej podobe tu a tiež v sekcii „Na stiahnutie“, alebo objednať na adrese: casopis@asekol.sk.

  • 22
    09

    Napíšte článok o zapojení Vašej školy do Recyklohier

    A získajte 20 bonusových bodov! Ak uverejníte informáciu o zapojení Vašej školy do projektu Recyklohry v miestnom časopise alebo na webových stránkách školy, a pošlete nám výtlačok periodika alebo odkaz na webovú stránku, obdržíte od nás naviac bonusové body! Môžete tiež napísať vlastný článok s použitím informácií z našej webovej stránky, alebo sa inšpirovať z ukážky článku.

  • 09
    09

    Úloha č. 5 Milí dospelí, Recklohry sú...

    Na začiatku tohto školského roka Vás chceme poprosiť, aby ste nám napísali list /nakreslili obrázok o tom, čo sa vám na Recyklohrách v minulom školskom roku páčilo najviac a čo by ste chceli robiť v rámci Recyklohier v tomto školskom roku.

  • 06
    09

    Nová ponuka Katalógu Odmien

    S novým školským rokom sme pre vás pripravili nové darčeky do Katalógu odmien!

  • 01
    09

    Nový školský rok 2011/2012

    Milé pani učitelky, páni učitelia, so zahájením nového školského roka sa opäť „rozbieha“ i projekt Recyklohry. Najskôr nám dovoľte, aby sme poďakovali za aktívne zapojenie sa do projektu Vám všetkým, ktorí ste boli za realizáciu projektu zodpovední na Vašej škole. Veľmi si vážime Vašu prácu vynaloženú na propagáciu triedenia a recyklácie u najmladšej generácie. Výsledky prvého ročníka nás presvedčili o pozitívnom prijatí projektu Recyklohry pedagógmi i samotnými žiakmi. S príchodom nového školského roka 2011/2012 čakajú na žiakov viac ako tisíc zapojených škôl ďalšie zaujímavé úlohy.

  • 30
    06

    Vyhodnotenie poslednej úlohy školského roku 2010/2011

    Do úlohy s názvom "zošliapni a ušetríš" sa aktívne zapojilo 120 škôl. Všetci s výnimkou materských škôl zvládli aj najnáročnejšie matematické a fyzikálne výpočty a tak sme prevažne pridelili najvyšší možný počet bodov - teda 400.

  • 07
    06

    Zábavné počítanie pred prázdninami

    Pod názvom "zošliapni a ušetríš" sme pre vás a vašich žiakov pripravili poslednú úlohu v tomto školskom roku. Veríme, že vás bude spoločne baviť a tešíme sa na listy s výsledkami. Úplné znenie nájdete tu.

  • 06
    06

    Vyhodnotenie úlohy Ako je to u nás doma?

    Tretej úlohy - tentoraz literárnej - sa zúčastnilo 197 škôl vo všetkých štyroch vyhlásených kategóriách. Ďakujeme za zaslané poviedky a básničky. Vyberať najlepšie nebolo jednoduché, pretože väčšinou boli veľmi starostlivo spracované. Teší nás, že autori takmer všetkých prác vedia, že staré spotrebiče patria do opravy a k ďalšiemu využitiu, alebo na recykláciu.

1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.