Novinky a aktuality

Hor sa na prázdniny!

Ani sme sa nenazdali a je tu prvý prázdninový mesiac júl :)

Verím, že si zaslúžené prázdniny užijete naplno, či už ich strávite s rodinou, či priateľmi, pri vode, či na horách, športovaním alebo len tak leňošením na slniečku.

Prajem Vám krásne leto plné dobrodružstiev a oddychu.

Milé pani učiteľky, páni učitelia a všetci naši malí i veľkí recyklohráči!

Ani sme sa nenazdali a je tu prvý prázdninový mesiac júl. Verím, že si zaslúžené prázdniny užijete naplno, či už ich strávite s rodinou, či priateľmi, pri vode, či na horách, športovaním alebo len tak leňošením na slniečku.

V prvom rade by som Vám rada poďakovala za príjemnú spoluprácu v uplynulom školskom roku 2014/2015. Je mi veľkou cťou, že tu možem byť od marca s Vami. Ďakujem za všetky Vaše pripomienky, cenné rady i konštruktívnu kritiku, vďaka čomu možeme Recyklohry robiť ešte lepšími.

A pokojne sa tešte aj na nasledujúci školský rok- v septembri zverejníme novú súťažnú úlohu, ktorá Vás určite pozitívne naladí a pomože Vám prekonať ťažký návrat spať do školských lavíc :)

 

Prajem Vám krásne leto plné dobrodružstiev a oddychu.

 

Mgr. Katarína Šimončíková

manažérka projektu Recyklohry

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.