Novinky a aktuality

Zber batérií v rámci projektu RECYKLOHRY

Počas školského roka sme  viackrát avizovali zber batérii na Vašich školách. Aj podľa poslednej úlohy zameranej na zber batérií, sa potvrdilo, že zber sa na školách teší veľkej obľube a do tejto aktivity sa žiaci a študenti radi zapájajú. Budeme v nej pokračovať aj naďalej a od budúceho školského roka 2014/2015 sa zber batérii stane  neoddeliteľou súčasťou projektu Recyklohry. To znamená, že zber bude prebiehať počas celého roka a odvozy batérií, rovnako ako odvozy elektrozariadení, si budete môcť objednávať počas celého školského roka. Taktiež budú batérie bodované celý rok a nie len pri špeciálnych úlohách ako to bolo doteraz.

Pri spustení tejto novej časti projektu budeme bezplatne na školy distribuovať zberné boxy.  Zberné boxy nebudeme rozposielať školám hromadne, ale len tým, ktoré o ne prejavia záujem a objednajú si ich na našej web stránke www.recyklohry.sk.

S ohľadom na životné prostredie sme zvolili výrobu  zberného boxu z pevného kartónu, pretože sme sa snažili znížiť zaťaženie životného prostredia na minimum. 

Zberné boxy si môžete na našej web stránke www.recyklohry.sk začať objednávať už od utorka 24.6.2014 do odvolania.

Verím, že spoločne sa nám podarí v budúcom školskom roku vyzbierať opäť veľké množstvo batérií a minimalizovať tak vplyv škodlivých látok z batérií na životné prostredie.

 

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.