Novinky a aktuality

Vyhodnotenie 9. úlohy - Deň Zeme s Recyklohrami

Trvalo to troška dlhšie, ale výsledky sú už známe. Naozaj bolo veľmi ťažké hodnotiť Vaše aktivity, pretože boli všetky krásne a hlavne dopomohli našej Zemi aspoň k malej "očiste", ktorú tak súrne potrebuje. Najlepšie je, že mám pocit, že Deň Zeme na Vašich školách nebol len o aktivite ako takej, ale o tom, čo vo Vás daná aktivita zanechala.....od toho dňa možno niekto už neodhadzuje papieriky zo žuvačky na zem, niekto povyberá zo šuflíkov staré elektrospotrebiče a donesie ich do červenej nádoby v škole, niekto chodí častejšie peši a niekto nenechá tiecť vodu pri čistení zubov. Hovoríte si....maličkosti!!! No práve tieto maličkosti sú znakom, že sa začíname správať k našej Zemi a životnému prostrediu správne a snažíme sa ich chrániť....a presne toto bolo cieľom Dňa Zeme. Ale aby sme neostali len pri slovách, poďme sa pozrieť aj na Váš bodový zisk a Vaše práce.

Vyhodnotenie tu. Práce jednotlivých kategórií sú rozdelené do zborníkov, stačí len kliknúť na kategóriu, ktorá Vás zaujíma. Príjemné čítanie:-)

Reportáže z Dňa Zeme s Recyklohrami z materských škol, zo základných škôl - 1. stupeň, zo základných škôl - 2. stupeň a napokon reportáže zo stredných škôl .

Autor: Mgr. Alena Danková

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.