Novinky a aktuality

Nový školský rok je tu!

Milé koordinátorky a milí koordinátori projektu Recyklohry!

Dva mesiace preleteli rýchlo ako vietor, napriek tomu verím, že ste si stihli oddýchnuť a načerpať na nový školský rok dostatok síl a energie.  Čo vás v ňom čaká?

 

  • ZBER MOBILOV

V druhom septembrovom týždni sa môžete tešiť na ďalší ročník zberu starých mobilných telefónov, ktorý organizujeme opäť v spolupráci so spoločnosťou Orange Slovensko. Tešiť sa môžete na úlohu a odmeny, ktoré sa nám tento rok síce trochu zmenia, ale o tom Vás budem ešte informovať v osobitnom emaily.

 

  • PONOŽKY „POZRIEŠ – TRIEDIŠ!“ V KATALÓGU ODMIEN

Odteraz si naše ponožky „Pozrieš-Triediš!“ môžete kúpiť v našom katalógu odmien za nazbierané body. Môžete nimi urobiť radosť najaktívnejším enviro žiakom a študentom na škole. Okrem toho vás v katalógu odmien čakajú aj nové odmeny.

  • ZBER BATÉRIÍ

Tak ako každý rok sa môžete zapojiť do súťaže v zbere batérií a stále platí, že koordinátorka/koordinátor školy, ktorá odovzdá viac ako 200 kg batérií počas školského roka, získa nákupné poukážky v hodnote 20 Eur. Vyhodnotenie tejto súťaže za uplynulý školský rok a ocenené koordinátorky a koordinátorov si

môžete pozrieť na tomto linku. Nákupné poukážky budú zaslané v priebehu septembra na adresu školy na meno koordinátorky/koordinátora.

 

  •  

    ZBER TEXTILU NEBUDE

Tento kalendárny rok zber textilu nebude, v novom roku tj. od januára 2025 sa pokúsime so spoločnosťou Ekocharita zber textilu opäť zorganizovať. Tešiť sa však môžete na úlohu s témou textil, ktorá vás tento školský rok neminie :).

Vyhodnotili sme však zber textilu za minulý rok a tu si môžete pozrieť koordinátorky a koordinátorov, ktorí vyhrávajú nákupné poukážky. Nákupné poukážky budú zaslané v priebehu septembra na adresu školy na meno koordinátorky/koordinátora.

 

  • EDUWASTEONLINE

Ešte stále sa môžete registrovať na platformu Eduwasteonline a vďaka tomu získať prístup ku krátkemu a dlhému (09/2024) dokumentárnemu firmu o Recyklácii textilu. Registrácia je zdarma a celý projekt je financovaný z programu Erasmus+.

 

  • PRÍSPEVKY NA NOVÝ ŠKOLSKÝ ROK

Posielanie faktúr na príspevky na nový školský rok je v plnom prúde, ale keďže škôl je veľa, zasielanie faktúr bude prebiehať aj celý september. Chcem vás však poprosiť, mnoho zaslaných faktúr nie je uhradených, skontrolujte preto svoje emailové schránky a  taktiež Spam.

 

  • DIPLOMY PRE NAJAKTÍVNEJŠIE ŠKOLY ZA MINULÝ ŠKOLSKÝ ROK

Zoznam škôl, ktoré sme vyhodnotili ako najaktívnejšie za uplynulý školský rok si môžete pozrieť tu. Diplomy budú zaslané v priebehu septembra na adresu školy na meno koordinátorky/koordinátora. Okrem diplomu sa môžete tešiť aj na darček, pretože si Vašu snahu v našom projekte veľmi vážime.

 

Prajem Vám ešte krásny posledný prázdninový víkend a teším sa na spoluprácu v novom školskom roku.

Späť
1303
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.