Novinky a aktuality

Krásne Vianoce a rok 2024!

....a zas tu máme koniec roka. Verím, že pri jeho bilancovaní máte z neho dobrý pocit. Nemusel byť ľahký, ale ľahké situácie nás ani nikam neposúvajú.  Takže verím, že nech ste v ňom prežili čokoľvek, posunulo vás to na správnu cestu. 

Náš rok v Recyklohrách bol opäť hravý a veselý, ale bol poznačený aj problémami v komunikácii. Aj keď to bola len technická stránka komunikácie, mám pocit, akoby išlo o nejakú paralelu s komunikáciou v spoločnosti. Myslím, že všetci vnímame napätie a polarizáciu spoločnosti, možno aj vo Vašich triedach, zborovniach, svojom okolí. 

Geišbergovci v jednej zo svojich pesničiek spievajú: .... málo sme na svete a bridí sa mi nežiť s tými, ktorých mám rád pod hviezdami. Kto nás to delí hranicami, puškami, mundúrmi, klebetami?

V duchu tohto odkazu vám prajem krásne, pohodové Vianoce a rok 2024 plný láskavej, tolerantnej a empatickej komunikácie, v ktorej budeme hľadať to, čo nás spája a nie to, čo nás rozdeľuje. Prajem nám všetkým, aby sme boli pre svoje okolie, pre žiakov a kolegov svetlým príkladom takejto komunikácie a zároveň vyjadrujem nádej, že tak skvelí učiatelia, akých v projekte máme už takýmto príkladom sú. Udržme si toto nastavenie čo najdlhšie. 

 

 

Späť
1301
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.