Novinky a aktuality

Vyhodnotenie súťaže v zbere mobilov!

Milí malí a veľkí Recyklohráči, už je to tu – vyhodnotenie súťaže v zbere mobilných telefónov!

Tento rok sa vám podarilo vyzbierať krásnych 24 506 starých mobilných telefónov, ktoré budú vďaka vám zrecyklované a suroviny získané pri recyklácii sa využijú na opätovnú výrobu.

Ďakujeme všetkým 249 školám a Recyklohráčom každého veku, ktorí sa do zberu zapojili a veríme, že ich potešia výhry, ktoré získali svojou usilovnosťou alebo sa na nich usmialo šťastie pri losovaní.

Kliknite a uvidíte školy, ktoré získali hlavné výhry a tiež iniciály koordinátoriek a koordinátorov, ktorí získali nákupné poukážky, semienkové bomby,  knihy  a predplatné od Forbes. Ďalej uvádzame iniciály žiakov, ktorí sa ukázali ako najlepší zberači a za svoju snahu sú odmenení tabletom.

Mená 100 žiakov losovaných výhier Vám oznámime e-mailom na adresu, ktorú ste uviedli v prihláške do súťaže. Okrem toho, školy, ktoré získali hlavné výhry, dostanú do emailu aj inštrukcie k ich výberu, poprípade k ďalšiemu postupu. Odmeny budú na školu doručené hromadne, hneď po vianočných prázdninách, tj. v týždni od 9.1.2023.

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.