Novinky a aktuality

Trieď odpad s Recyklohrami a ponožkami Pozrieš - triediš!

Našli ste si včera darček od Mikuláša vo svojich topánkach? Ak nie, nebuďte smutní, s Recyklohrami jeden darček dostať môžete  Recyklohry v spolupráci so značkou Fusakle pripravili pre všetkých enviro zanietencov špeciálne ponožky Pozrieš -triediš!, ktorých hlavnou úlohou je viesť deti, ale aj dospelých k tomu, aby sa triedenie odpadu stalo ich každodennou súčasťou. Vytvorili sme preto kolekciu 5 dizajnov, ktoré zastupujú 5 hlavných odpadových komodít, s ktorými sa denne stretávame. Motív na ponožkách je pre každú z nich jedinečný a ich farebné prevedenie vystihuje farbu kontajnera alebo nádoby na triedený zber. Žlté ponožky s motívom plastových obalov predstavujú plast, modré ponožky s dizajnom papierových obalov papier, zelené ponožky s obalmi zo skla zastupujú sklo, bioodpadu patrí hnedá farba s motívom bio a červené ponožky obsahujú motív elektroodpadu. Takéto hravé stvárnenie odpadu z obalov na ponožkách môže slúžiť ako edukačná pomôcka. Vďaka „triediacim“ ponožkám sa deti aj dospeláci naučia správne triediť odpad oveľa ľahšie.

Naše recyklohráčske ponožky si možete kúpiť na www.pozriestriedis.sk, v predajniach a na eshope Fusakle a vo vybraných predajniach Planeo. Do 12.12. ich možete vyhrať aj na FB stránke Asekol SK  https://www.facebook.com/triedimestareelektro/photos/a.839085789799779/1800924583615890/

 

Skúste šťastie a možno získate celú kolekciu ponožiek Pozrieš-triediš!

Verím, že sa Vám ponožky budú páčiť a potešíte nimi seba alebo svojich najbližších. Budeme radi aj za spätnú väzbu .

Späť
1299
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.