Novinky a aktuality

Spúšťame nový ročník súťaže SMS - Starý Mobil Sem!

Milé koordinátorky a koordinátori projektu Recyklohry!

Som veľmi rada, že Vám môžem oznámiť spustenie ďalšieho ročníka zberu starých mobilných telefónov. Zber potrvá do 2.11.2022. Budeme radi, ak spomeniete zber mobilov na rodičovských združeniach, poprípade výveskách v škole, aby boli rodičia detí o tejto možnosti informovaní aj od Vás, nielen od detí. 

Do súťaže sa nám podarilo tento rok pritiahnuť partnerov ako Forbes, ktorý venuje predplatné a knižky, Slovenskú debatnú asociáciu, ktorá ocení školy zaujímavými prednáškami a tiež spoločnosť AbrFabr, ktorá venovala pekné vecičky pre vnímavé detičky vyrobené na Slovensku. Spolu môžete v súťaži hrať o 255 cien!

Hlavným partnerom je, tak ako každý ročník,  Orange, ktorý najlepším zberačom venuje tablety, usilovným koorinátorkám a koordinátorom nákupné poukážky a školám financie na zelené projekty, ktoré budú tento rok prerozdeľené  trochu inak ako po minulé ročníky. Všetko dôležité nájdete v pravidlách zberu na našej web stránke.

 

Prihlásenie do súťaže bude prebiehať tak ako po minulé roky, tj. zaslaním e-mailu na info@recyklohry.sk. V predmete správy uveďte: IČO školy - Prihlásenie do súťaže.

Do emailu uveďte:

názov školy

meno koordinátora,

počtet žiakov na škole, 

počet zberných boxov, ktoré chcete na zber mobilov na škole použiť. Ak ich v pribehu súťaže naplníte, pokojne si môžete požiadať o ďalšie.

Zberné boxy budeme posielať na školy od 12.9. Spolu s nimi dostanete aj plagát, pravidlá zberu a čestné prehlásenie.  

 

 

 

Späť
1299
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.