Novinky a aktuality

Ešte stále sa môžete prihlásiť do zberu starých mobilov!

Zber mobilov sa nám rozbehol, ale veríme, že počet zapojených škôl ešte stúpne, aby sa nám podaril minimálne taký pekný výsledok ako po minulé roky.

Do zberu starých mobilov sa skutočne oplatí zapojiť.  Ako dôkaz si môžete pozrieť na našej web stránke videá krásnych zelených projektov, ktoré si školy financovali z výhry v našej súťaži minulý rok. Verím, že sa necháte inšpirovať a  že vás videá budú motivovať, aby ste zber mobilov na škole ešte viac rozbehli. Nezabudnite, že okrem toho súťažíte aj o 50 novučkých tabletov, predplatné environmentálneho časopisu Stromáčik a hŕbu krásnych knižiek. Najúspešnejších  koordinátorov zberu čakajú nákupné poukážky v hodnote 50 eur! Podporiť zber na škole pomôže možno aj fakt, že 14.október je vyhlásený za medzinárodný deň elektroodpadu. Tou najlepšou formou oslavy bude nejakému elektrozariadeniu zaručiť recykláciu, tak šup, šup s ním do Recyklohráčskej nádoby :-).

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.