Novinky a aktuality

Najaktívnejšie školy v školskom roku 2019/2020

Som naozaj veľmi rada, že aj tento rok môžeme v Recyklohrách oceniť školy a koordinátorky/koordinátorov, ktoré sa uplynulý školský rok snažili urobiť pre projekt Recyklohry na svojej škole maximum a zaradili sa medzi najaktívnejšie školy. 

Balíčky 35 školám, v ktorých bude okrem Diplomu za aktívny prístup aj plagát so zhrnutím školského roka 2019/2020 v Recyklohrách a pre koordinátorku/koordinátora  tiež krásna mäkučká odmena, budeme zasielať v priebehu nasledujúceho týždňa. Verím, že vás všetkých poteší.

Veľké ďakujem tiež patrí ostatným školám, ktoré sa v projekte snažili a Diplom nezískali. Smútiť ale nemusíte, máme vyhlásených veľa súťaží, v ktorých môžete byť rovnako úspešní a tiež netreba zabúdať, že za všetku aktivitu získava škola bodíky, ktoré môže vymeniť za pomôcky pre žiakov. Všetkým vám tento rok držím palce.

Zoznam ocenených škôl si môžete pozrieť tu.

Balíčky budeme zasielať na meno koordinátora, ktorého máme pod školou uvedeného v našej databáze, preto si prosím údaje na profile školy skontrolujte a v prípade nutnosti opravte.

 

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.