Novinky a aktuality

Na začiatok nového školského roka

Verím, že ste počas leta načerpali dostatok síl a energie, ktoré vám vydržia aspoň do Vianoc. Hneď na úvod musím vyjadriť obrovské ďakujem všetkým školám, ktoré nám vyjadrili podporu a ostali v našej Recyklohráčskej rodine. 

Na začiatok nového školského roka nás okrem povinných rúšok čakajú aj pozitívne správy z Recyklohier :

Súťaž v zbere mobilov pokračuje do konca októbra.

· ak vám chýbajú zberné boxy alebo už máte zberné boxy plné, neváhajte a žiadajte o nové boxy na info@recyklohry.sk, odvoz plných prosím objednajte cez web stránku. 

· ak ste sa do zberu mobilov ešte neprihlásili, urobte tak čo najskôr na info@recyklohry.sk (do e-mailu stačí napísať adresu školy, IČO, počet žiakov na škole a kontaktné údaje zodpovednej osoby za zber)

Pokračujeme aj s úlohou – Zbieram, zbieraš, zbierame!  

·  školy, ktoré nám ju stihli odovzdať pred koronakrízou, nám ju už posielať nemusia. Školy, ktoré sa do nej ešte nezapojili, majú čas do konca októbra. 

Súťaž o nákupné poukážky za zber batérií pokračuje aj tento školský rok.

· koordinátor/ka každej školy, ktorá odovzdá viac ako 200 kg batérií za školský rok, tj. od 1.9.2020 do 31.5.2021 získa 20-eurovú nákupnú poukážku. Takže ak Vám chýbajú na zber batérií zberné boxy, neváhajte a cez našu web stránku si ich objednajte. 

Dodanie zberných nádob na drobný elektroodpad.

· školy, ktoré ešte nemajú zberné nádoby na drobný elektroodpad sa môžu tešiť, v priebehu septembra budú doručené na adresy škôl.

Nový katalóg odmien.

· pripravený je už aj nový katalóg odmien, verím, že si z neho ľahko vyberiete niečo, čo poteší vás a žiakov.

Environmentálne divadielko pre materské a základné školy 

· novinkou tohto školského roka je divadielko s environmentálnou tematikou, o termínoch a cenách budem informovať v najbližších dňoch.

 Recyklohráčsky poplatok

· v prípade, že Recyklohráčsky poplatok už máte uhradený alebo oň máte už požiadané, môžete objednávať odvozy, odmeny a zberné boxy ako obyčajne.

· v prípade, že ste si ešte výšku poplatku nevybrali alebo poplatok uhradiť nechcete, pri každej objednávke odvozu, dovozu odmien a zberných boxov vám bude doprava osobitne nacenená.

· školy, ktoré nám nestihli ešte oznámiť výšku poplatku, môžu tak urobiť na našom e-maily info@recyklohry.sk

 

Verím, že tento rok bude zatvorených škôl čo najmenej a s Recyklohrami zažijeme spolu opäť veľa zábavy a urobíme krok k lepšiemu životnému prostrediu.

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.