Novinky a aktuality

Prvé z opatrení v súvislosti s COVID 19 a Recyklohrami

Školský rok nám pomaly plynie ďalej aj bez zaplnených lavíc a škôl. Ochorenie COVID 19 zasiahlo celé spektrum firiem a inak to nie je ani s Recyklohrami. Projekt Recyklohry je nezisková organizácia, čo znamená, že je financovaný výlučne zo strany organizátora a partnerov v projekte.

Pripravili sme zopár opatrení, ktoré by mali zmierniť dopad koronakrízy na projekt Recyklohry, a ktoré nám pomôžu zachovať projekt a jeho služby pre vás v nezmenenom režme.

Prvou zmenou a veľmi pozitívnou je, že expirácia bodov v tomto školskom roku nebude!:-) To znamená, že všetky doterajšie body na bodových účtoch Vám automaticky prejdú do budúceho školského roka a žiaden bodík Vám neprepadne. Ďalšia expirácia bude až o tok, teda k 30.6.2021. Toto opatrenie so sebou prináša ďalšie a to, že objednávky na nákup odmien z nášho katalógu sa pozastavujú a budú opäť spustené od 1.9.2020, teda v novom školskom roku. Verím, že toto malé obmedzenie v čase, keď žiaci a deti nechodia do školy prijmete s pochopením.

Ďalšou zmenou je, že súťaž v zbere mobilov bude pokračovať v novom školskom roku a koniec zberu mobilov sa presúva na 30.10.2020. V prípade, že máte plné zberné boxy mobilov a chcete nám ich odovzdať, pokojne nám odošlite objednávku na odvoz mobilov a prídeme po ne. Ak Vám plné boxy v škole neprekážajú, môžete ich odovzdať až v septembri alebo októbri.  V prípade, že odmenu za najlepšieho zberača, poprípade losovateľnú odmenu získa žiak a študent, ktorý na škole už nebude (tj. žiak a študent z posledných ročníkov), odmenu mu doručíme domov, poprípade si ju vyzdvihne v predošlej škole.

Momentálne pripravujeme aj ďalšie opatrenia, o ktorých Vás budem informovať v najbližších týždňoch.

 

 

 

 

 

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.