Novinky a aktuality

Odvoz elektroodpadu, batérií a mobilov v dňoch karantény

Koronavírus nám všetkým poriadne zamiešal v posledných dňoch plány a keďže nevieme presne určiť, dokedy bude epidémia na Slovensku trvať, rozhodli sme sa, že sa jej jednoducho trochu prispôsobíme. Do aktuálnej úlohy sa už zapojili školy, čo nás teší a veríme, že do 10.4. ich ešte pribudne. V prípade, že máte na škole nazbieraný elektroodpad, batérie a mobily a chcete ich odovzdať, môžete aj v týchto dňoch zadávať objednávky na odvoz. Prosím, uveďte do objednávky  telefónne číslo, na ktoré Vás bude môcť náš vodič kontaktovať a prosím uveďte aspoň tri termíny, kedy budete v škole. Vypíšte ich do objednávky, konkrétne do okienka "poznámka". Po odoslaní objednávky sa Vám ozve náš vodič a dohodne sa s Vami na čase odvozu.

Odvoz prebehne za zvýšených bezpečnostných a hygienických predpisov, prosím teda, aby človek, ktorý bude na vodiča čakať, poprípade mu pri nakládke pomáhať, mal tiež rúško a rukavice. Viem, že by to malo byť v týchto dňoch samozrejmé, no pre istotu to pripomínam.

Odvozy sa budeme snažiť realizovať na základe Vami uvedených termínov. No už teraz vieme, že v Žilinskom a Banskobystrickom kraji budeme elektroodpad a batérie zvážať až po nahlásení viacerých objednávok, preto sa môže doba odvozu v týchto krajoch predĺžiť.

Taktiež môžete zadávať objednávky na nákup odmien, pri zadávaní objednávky si však skontrolujte telefónne číslo, aby Vás na ňom mohol kuriér kontaktovať a dohodnúť sa s Vami na termíne doručenia balíčka.

Späť
1299
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.