Novinky a aktuality

Úloha pre žiakov a koordinátorov počas karantény

Situácia, v akej sme sa v posledných dňoch kvôli ochoreniu COVID-19 ocitli, nie je pre nikoho ľahká. Aby sme čas strávený v karanténe aspoň na malú chvíľku odľahčili, pripravili sme pre Vás a Vašich žiakov veľmi aktuálnu úlohu. Keďže si uvedomujeme, že nie všetci učitelia majú kontakt so svojimi žiakmi, zadanie úlohy môže splniť aj sám koordinátor/ ka. Skúste však zapojiť do úlohy čo najviac detí a presmerovať ich myšlienky na tvorivú činnosť. 

Prajem Vám do týchto neľahkých dní najmä veľa síl, aby sme nepodľahli stresu, tlaku a panike a zachovali si aspoň trochu optimizmu, lebo pri každom zlom a ťažkom období platí, že raz pominie a bude opäť dobre. Aj keď musíme byť v týchto dňoch opatrní a zbytočne sa nenavštevovať, povzbuďme našich blízkych aspoň telefonátom, e-mailom alebo smskou. Teraz to mnohí ocenia oveľa viac ako kedykoľvek predtým. Aspoň takto si buďme na diaľku blízki.

V súvislosti s ochorením COVID-19 a nariadenou karanténou Vás chcem uistiť, že po otvorení škôl sa budeme v Recyklohrách snažiť čo najrýchlejšie dodať všetky ostávajúce zberné boxy na zber mobilov a vybaviť objednávky na odvoz elektroodpadu a batérií, ktoré sa do uzatvorenia škôl nestihli realizovať. Zber mobilov na školách a tiež úloha č.46 s tým spojená, sa posunie. O presnom dátume ukončenia zberu mobilov a úlohy č.46 Vás budem informovať po otvorení škôl.

Aktuálnu úlohu si môžete pozrieť tu.

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.