Novinky a aktuality

Horúca novinka

V Recyklohrách vieme, že Vy – naše koordinátorky a koordinátori ste najlepší na svete :-) a častokrát sa nášmu projektu na škole venujete len vďaka  svojej vnútornej motivácii. Preto sme sa rozhodli, že Vás za Vašu snahu a aktivitu odmeníme. Každému koordinátorovi, ktorého škola odovzdá viac ako 200 kg batérií za školský rok, pošleme... 

darčekovú nákupnú poukážku Cadhoc v hodnote 20 Eur. Množstvo odovzdaných batérií sa za školský rok spočítava, takže ak ste napríklad v októbri už odovzdali 100 kg, stačí ak nazbierate ešte 101 kg a do 31.mája 2020 objednáte odvoz z Vašej školy. Poukážky budeme zasielať na meno koordinátora na adresu školy, takže Vás opäť prosím, aktualizujte si Vaše kontaktné údaje v Recyklohrách. Viem, že mnohé malé školy by sa mohli ohradiť, že s malým počtom detí a žiakov nie sú schopné konkurovať veľkým školám.....no naše 10 ročné skúsenosti v projekte nás presvedčili, že množstvo batérií, ale aj elektroodpadu  nie sú priamo úmerné počtu žiakov na škole. Častokrát dosahujú lepšie čísla práve menšie školy, ktorých koordinátori majú dosah na všetky deti a žiakov zo školy. Malé školy v našom projekte nás presvedčili, že úspešnosť projektu závisí od komunikácie a práce s deťmi a rodičmi, nie od počtu detí a žiakov.

Verím, že sa všetky školy posnažia, počet poukážok pre koordinátorov totiž nie je limitovaný. To znamená, že koordinátor z každej školy, ktorá odovzdá viac ako 200 kg batérií za školský rok získa darčekovú poukážku. Preto dúfam, že škôl, ktoré odovzdajú viac ako 200 kg batérií v tomto školskom roku, bude čo najviac.

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.