Novinky a aktuality

Dôležité dátumy

Aj keď máme v kalendári ešte len apríl, počasie nám už prináša závan prichádzajúceho leta. Tri mesiace v školskom roku prejdú ako voda, preto by som Vás už dnes chcela informovať o dátumoch posledných odvozov elektroodpadu, batérií, tonerov a objednávok odmien v školskom roku 2017/2018.

Posledný dátum na objednanie odvozu elektroodpadu, použitých batérií a tonerov je 3.6.2018. Áno, máte pravdu je to nedeľa:-) Uvedomujeme si, že ku koncu školského roka budete mať veľa starostí, preto sme si povedali, že objednávky nám môžete poslať aj cez víkend bez stresu v  pohodlí domova. Pri objednávaní odvozu, prosím, dbajte na to, že nádoby majú byť plné.  Majte na mysli, že objednávanie vývozu poloprázdnych nádob je neekologické, neekonomické a neefektívne.

Posledný dátum na objednanie odmien z katalógu odmien je 10.6.2018, pokiaľ chcete, aby Vám boli odmeny doručené ešte tento školský rok. Ak zadáte objednávku na nákup odmien až po 10.6.2018 nevieme Vám garantovať dodanie odmien na adresu školy do 29.6.2018 a odmeny budú v tomto prípade doručené až v septembri.

Súčasne Vás chcem veľmi pekne poprosiť, aby ste si objednávky či už odmien alebo odvozov nenechávali na posledný možný termín. Ušetríme si spolu veľa starostí, dlhé čakacie doby a zbytočný stres.

Späť
1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.