Novinky a aktuality

Dôležité dátumy

Aj keď máme do konca školského roka ešte 10 týždňov, chcela by som Vás s predstihom upozorniť na dôležité dátumy.

Odvoz elektroodpadu a batérií

  • posledný deň na odoslanie objednávky na odvoz elektroodpadu a batérií je 9.6.2017. Prosím Vás, pri objednávaní odvozu sa uistite, že máte naozaj plnú zbernú nádobu na elektroodpad alebo nádobu na batérie, poprípade máte na odvoz minimálne 5 veľkých elektrozariadení. Stáva sa totiž, že škola objedná vývoz poloprádznej nádoby, čo je neekonomické a hlavne neekologické (zbytočné emisie). Elektroodpad sa cez prázdniny v nádobe určite nepokazí a počká, kým nádobu naplníte v septembri alebo v pribehu ďalších mesiacov.

Odvoz samotných batérií BEZ elektroodpadu

  • ak sa Vám na konci školského roka nepodarilo nazbierať dostatočné množstvo elektroodpadu, ale máte plný zberný box batérií, objednávky môžete posielať do 16.6.2017

Odvoz tonerov

  • posledný deň na odoslanie objednávky na odvoz tonerov je 9.6.2017

Objednávky odmien

  • posledný deň na odoslanie objednávky nákupu odmien je 9.6.2017. Nenechávajte si prosím nákup z katalógu odmien na posledný deň, predídeme tak zbytočnému stresu a nedorozumeniam. Objednávky zaslané do 9.6. budú do konca školského roka na školy doručené. Objednávky zaslané po tomto dátume budú doručené na školu až v septembri.

Okrem toho pripomínam aj dátum odovzdania aktuálnej úlohy do 12.5., bodové hodnotenie úlohy je naozaj výhodné, preto neváhajte a splnenú úlohu nám určite nezabudnite zaslať.

Späť
1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.