• 08
    04

    Vyhodnotenie dotazníka SMS - Starý Mobil Sem!

    Ďakujem všetkým 202 koordinátorkám a koordinátorom, ktorí si našli čas a vyplnili dotazník. Vaše reakcie na súťaž boli výborne, veľmi nás potešili a povzbudili do ďalšieho kola súťaže.V týchto dňoch by mali mať všetky koordinátorky a koordinátori zo škôl, ktoré sa do súťaže zapojili, v rukách multifunkčné šatky. Verím, že ich využijete v zime na zahriatie, ale aj v lete napríklad ako čelenku na túre či pri práci v záhrade.  Percentuálne vyhodnotenie dotazníkov si môžete pozrieť v článku po rozkliknutí. 

  • 21
    02

    Nová úloha - Cesta elektroodpadu

    V spolupráci so Zeleným vzdelávacím fondom Vám prinášame novú úlohu „Cesta elektroodpadu“, ktorá je zameraná na množstvo elektrozariadení okolo nás. Žiaci, pomocou dotazníka, preskúmajú svoje domácnosti a možno budú sami prekvapení, koľko elektrozariadení ich doma obklopuje. Aktivita v úlohe bude odmenená bodmi, plagátmi, darčekmi aj krabicami plnými školských pomôcok. Okrem toho si môžete pozrieť aj krátke video o zbere a recyklácií elektroodpadu, poprípade si recykláciu elektroodpadu môžete pozrieť aj na vlastné oči v našom recyklačnom závode v Jihlave.

  • 25
    01

    Nová úloha pre koordinátorky a koordinátorov projektu Recyklohry!

    Možno ste si mysleli, že sme tento školský rok zabudli na úlohu pre koordinátorov, ale nie je to tak. Prinášame Vám ju práve v tejto chvíli a je celkom jednoduchá. Stačí vyplniť Váš názor v dotazníku. Ale pozor! Dotazník má dva varianty.  

  • 14
    01

    Vyhodnotenie úlohy Halóóó a zMOBILizuj mozog!

    Milí Recyklohráči, veľmi pekne ďakujeme za veľkú účasť v našej poslednej úlohe. Spolu sa do úloh zapojilo 310 škôl. Úloha Haloóó nás v Recyklohrách pobavila. Milujeme úlohy, kde máte vytvárať videá, lebo malé herečky a herci z Vašich škôl sú proste úžasní a videá, ktoré sme si pozerali boli naozaj krásne. Niektoré poučné, niektoré vtipné, no v každom prípade máte na školách veľké talenty. Najkrajšie koláže a nápady na pozitívne používanie mobilu sme ocenili 200 bonusovými bodmi a tieto školy sa z nich môžu tešiť:

  • 22
    12

    Krásne Vianoce!

    Všetkým Recyklohráčom prajeme krásne a pokojné prežitie Vianoc a do nového roka 2019 prajeme veľa zdravíčka a energie na plnenie si snov.

  • 18
    12

    Výsledky zberovej súťaže SMS - Starý Mobil Sem!

    Recyklohráči, určite ste už všetci zvedaví a nedočkaví ako dopadla nová súťaž v zbere mobilov SMS-Starý Mobil Sem! Výsledky nás v Recyklohrách neskutočne potešili, pretože s toľkými vyzbieranými mobilmi sme nepočítali ani v tých najoptimistickejších snoch. Zase ste nás presvedčili, že školy v Recyklohrách sú prosto úžasné, snaživé a záleží im na tom, aby sa elektroodpad a teda aj mobily recyklovali a neskončili na skládke odpadov, v spaľovni, poprípade pohodené v prírode. Spoločne ste vyzbierali 25 807 mobilných telefónov! Chcete vedieť kto získal tablet, balíček od spoločnosti Orange Slovensko a darčekové poukážky? Nech sa páči čítajte ďalej....

  • 04
    12

    Odvoz tonerov

    Z dôvodu blížiacich sa Vianoc je potrebné objednať vývoz použitých tonerov a cartridgov do 14.12.2018. Objednávky po tomto termíne budú vybavené až po 7.1.2019. Objednávky na odvoz elektroodpadu a použitých batérií môžete posielať bez časového obmedzenia. Objednávky budú vybavované pribežne.

  • 12
    11

    Video k recyklácii mobilov

    Recyklohráči, na našej web stránke pribudlo krásne video o recyklácii mobilov. Nájdete ho hneď pod fotogalériou. Veríme, že sa bude páčiť malým aj veľkým Recyklohráčom a bude Vás aj naďalej motivovať k zberu mobilov.

  • 07
    11

    Odvoz mobilov v súťaži SMS - Starý mobil sem!

    Blíži sa záver súťaže SMS – Starý Mobil Sem! preto si pripomeňme ako môžete objednať odvoz mobilov z Vašich škôl: poštou – formou odpovednej zásielky – nebudete platiť poštovné vyplnením objednávkového formulára „Odvoz mobilov“ na našej web stránke www.recyklohry.sk – pre zberné boxy príde priamo na školu kuriér DPD Objednávky na odvoz mobilov nám zašlite najneskôr do 16.11.(vrátane).

  • 12
    10

    Medzinárodný deň elektroodpadu

    Medzinárodná asociácia združujúca  systémy zabezpečujúce  zber elektronického a elektrického odpadu WEEE Forum  vyhlásila 13. október Medzinárodným dňom elektroodpadu. K výzve sa pridalo 20 krajín vrátane Slovenskej  republiky prostredníctvom organizácie ASEKOL SK, ktorá je jediným slovenským členom. Hlavnou myšlienkou tejto iniciatívy je podpora recyklácie elektroodpadu a osveta širokej verejnosti v tejto oblasti.

1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.