• 21
    05

    Vyhodnotenie úlohy-Červená zberná nádoba

    Všetkým malým Recyklohráčom prinášame dobrú správu! Úloha s názvom Červená zberná nádoba, ktorá bola určená pre materské, špeciálne a základné školy (1.stupeň) je už vyhodnotená. Pozrite sa, či aj vaše práce boli ocenené a získali bonus 500 bodov:-)

  • 25
    03

    14.úloha potrápi hlavičky niektorých Recyklohráčov!

    V 14. úlohe sme pre Vás pripravili výtvarnú úlohu (pre stupne MŠ a 1.stupeň ZŠ) a logickú (pre 2.stupeň ZŠ a SŠ). V každej však budete musieť naplno zapojiť "mozgové závity", no keďže pre Recyklohráča nie je nič nemožné, už teraz sa tešíme na správne odpovede. Nezabudli sme však ani na tých najväčších Recyklohráčov-učiteľov....

  • 07
    03

    Milí Recyklohráči, zažite jedinečný deň na festivale Hory a mesto!

    Už po 14. krát sa bude v Bratislave,  v priestoroch Aupark shopping centra, konať festival Hory a mesto. Súčasťou tohto Festivalu horského filmu je aj Festivalový  náučný chodník pre žiakov a študentov. Tento rok ho bude tvoriť  8 centier-vzdelávacie, enviro,pohybové, recyklačné, bicyklové, záchranárske, filmové a centrum rovnováhy. Enviro centrum bude venované téme projektu Recyklohry-elektroodpadu. Dozviete sa tu mnohé zaujímavé informácie, budete si môcť zasúťažiť o pekné ceny a tiež uvidíte nášho maskota ježka Asíka v nadživotnej veľkosti:-)! Vstup do 7 centier Festivalového náučného chodníka je pre žiakov a verejnosť  bezplatný. Do filmového centra na premietanie filmov sa treba vopred prihlásiť a zaplatiť vstupné 1,5 eura. ( kontakt: fenclova@gmail.com, +421949812399) Festivalový náučný  chodník bude otvorený  12.4. 2013 od 10.00 do 14.00. Všetky potrebné informácie a fotografie z minulého ročníka nájdete tu. Tešíme sa na vás:-)!  

  • 07
    01

    Vyhodnotenie 13.úlohy

    Riešeniami 13.úlohy ste nás náramne potešili. Vaše výtvory boli naozaj nádherné a väčšina z nich by sa dala naozaj použiť ako vianočný stromček. Veľkú radosť máme aj z toho, že do úlohy sa zapojili aj úplne nové školy a aj školy, ktoré v projekte doteraz neboli veľmi aktívne. Dúfame, že za pridelené bodíky si v našom katalógu vyberiete pekné ceny, ktoré vás potešia rovnako ako nás vaše práce. A ktoré školy získali za svoje stromčeky bonusové body? :-)

  • 23
    12

    Vianočné prianie

    Milí Recyklohráči, prajeme Vám krásne Vianoce plné splnených želaní a v novom roku 2013 veľa správnych činov v mene ochrany prírody:-).

  • 17
    12

    Vyhodnotenie učiteľskej sútaže:-)

    Milí učitelia, veľmi nás teší, že ste sa s radosťou zapojili do prvej špeciálnej úlohy pre učiteľov. Prvých 50 správne odpovedajúcich učiteľov už máme známych (pozrieť zoznam) a aj zopár takých, ktorým sa diár neušiel, zato sme im pridelili 50 bodov k účtu školy. Správne odpovede ešte nezverejníme, pretože školy, ktoré sa do tejto úlohy ešte nezapojili a chceli by ešte získať 50 bodov majú šancu do 20.12.(štvrtok). Sme radi, že niektorým už diár prišiel a majú z neho radosť, ostatní výhercovia môžu diár v najbližších dňoch očakávať :-)

  • 14
    12

    Vyhodnotenie 12.úlohy

    Vyhodnotenie úlohy Kde bolo, tam bolo, kde sa (ne)recyklovalo... nebolo vôbec jednoduché. Prišlo nám mnoho krásnych obrázkov,rozprávok, básničiek, ale aj tvrdých kritík na tému Triedenie a recyklácia odpadu na Slovensku, ktorou sa zaoberali študenti stredných škôl. Za všetky práce veľmi pekne ďakujeme  a máme z nich naozaj veľkú radosť. Dobrou správou je, že táto úloha má rekordný počet zapojených škôl  a to 212!

  • 12
    12

    Posledné objednávky zvozov pre rok 2011

    Posledná možnosť objednania odvozov elektrozariadení v roku 2011 bude 14. decembra 2011. Zvozy budú opäť spustené po Novom roku 9. januára 2012. Vzhľadom k blížiacim sa vianočným prázdninám bude 14. decembra 2011 zastavená možnosť objednania odvozov elektrozariadení. Objednávky, ktoré obdržíme do 14. decembra 2011, budú do Vianoc vybavené. Pripomíname, že podmienky pre odvoz sú stále rovnaké, projekt Recyklohry je priebežný a v Novom roku od 9. januára 2012 sa budú objednávky realizovať znova. Zároveň Vás chceme informovať, že objednávky z "Katalógu Odmien" zadané v dobdobí od 21. decembra 2011 do 6. januára 2012 budú vyriešené až po 6.1.2012 z dôvodu vianočných sviatkov a následnej inventúry skladu.

  • 03
    12

    Dve vianočné úlohy - pre malých aj veľkých Recyklohráčov

    Blíži sa čas Vianoc, preto aj naša úloha, teda dve :-) budú vianočne orientované. Ste zvedaví prečo dve? Jedna, tak ako vždy, je určená pre žiakov a študentov. Tentoraz je výsostne kreatívna, takže  dúfame, že sa zapojíte vo veľkom množstve. Druhá, je určená pre učiteľov, pretože aj oni si zaslúžia na Vianoce dostať za celoročnú námahu malý darček. Chcete vedieť  viac?  

  • 19
    11

    Čo má spoločné TrashOut so Zlatým mravcom?

    Už siedmy rok sa v rámci medzinárodného kongresu Deň odpadového hospodárstva uskutočnilo slávnostné dekorovanie víťazov 7. ročníka súťaže Zlatý mravec, ktorá ocenila najlepšie projekty v odpadovom hospodárstve za rok 2012. Medzi ocenenými bol aj projekt TrashOut, ktorý bol témou našej 11.úlohy. Prečítajte si viac:-)

1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.