• 22
    12

    Výhercovia vianočných zápisníkov

    Milí Recyklohráči, v sekcii aktuálnych úloh nájdete vyhodnotenie Špeciálnej úlohy pre učiteľov. Zápisníky sa už minuli, ale ešte stále máte možnosť získať pre svoju školu 50 bodov. Stačí ak do 31.12. vyjadríte svoj názor na Recyklohry a pošlete nám ho cez naše stránky www.recyklohry.sk.

  • 16
    12

    Špeciálna vianočná úloha pre učiteľov

    Zasúťažte si s nami o pekný zápisník a malé prekvapenie! Stačí keď nám do 31.12. napíšete váš názor na Recyklohry a budete medzi 30-timi najrýchlejšie odpovedajúcimi. Bližšie informovácie o úlohe získate v sekcii Aktuálne úlohy.

  • 15
    12

    Fotoalbum Environmentálny kalendár

    Milí Recyklohráči, v sekcii Fotogaléria od dnes nájdete už aj nový album s názvom Environmentálny kalendár. Verím, že vás všetky krásne totemy i kalendáre potešia a do budúcna vám poskytnú inšpiráciu ako na to :) V sekcii Na stiahnutie nájdete zverejnené 3 originálne kalendáre zo ZŠ s MŠ Ubľa, zo SOŠ v Trnave a zo ZŠ v Senici.

  • 09
    12

    Vyhodnotenie úlohy Environmentálny kalendár

    Ako už býva v Recyklohrách dobrým zvykom, aj tento raz som vyberala školy, ktoré získajú bonusových 300 až 500 bodov. Pri voľbe tých NAJ som prihliadala na splnenie všetkých bodov z CHECKLIST-u a na ďalšie hodnoty, ktoré daná práca priniesla. No a keďže sa blížia Vianoce, dovolila som si výnimočne do tohto zoznamu zaradiť o jednu školu naviac, aby malo radosť čo najviac detí :) Zoznam ocenených škol nájdete v sekcii Prehľad úloh - Vyhodnotenie úlohy

  • 12
    11

    Vianočná ponuka

    Milí Recyklohráči, Vianoce sa nám pomaličky blížia, a preto sme pre vás pripravili špeciálnu limitovanú ponuku, z ktorej si určite vyberiete. Nájdete tu vianočné dekoratívne predmety, užitočné vecičky, či malé darčeky, ktoré zaručene vyčaria úsmev na tvári malým i veľkým recyklohráčom.

  • 06
    10

    Nová úloha - Environmentálny kalendár

    Milí Recyklohráči, netrvalo dlho a po úvodnej rozcvičke vo forme Jesennej previerky prichádza nová úloha – tento raz kreatívna, tak ako to máte radi. Verím, že si opať s Recyklohrami užijete kopec zábavy a získate pre svoju školu pekné bodíky.

  • 24
    09

    Vyhodnotenie Jesennej previerky

    Milí Recyklohráči, do 24. úlohy s názvom Jesenná previerka sa zapojilo 132 škol. Aj keď bola úloha primárne určená učiteľom, neraz sa stalo, že im ochotne pomohli aj ich žiaci. Ako bolo už v zadaní prízvukované, body boli priznané len bezchybne vyplneným previerkam.

  • 17
    09

    Fotografie z 1. Európskeho dňa recyklácie batérií

    Milí Recyklohráči, v sekcii Fotogaléria od dnes nájdete nový album s názvom 1. Európsky deň recyklácie batérií, ktorý zachytáva momenty z tejto skvelej akcie.  

  • 10
    09

    Najaktívnejšie školy v šk. roku 2014/15

    Milí Recyklohráči, prinášam vám zoznam škol, ktoré sa v minulom školskom roku 2014/15 najviac spomedzi všetkých zapájali do vyhlásených úloh, pričom mnohé z ich prác boli aj ocenené. Rovnako usilovne však zbierali aj elektroodpad a batérie.

  • 07
    09

    1. Európsky deň recyklácie batérií

    Srdečne vás pozývame osláviť s nami 1. európsky deň recyklácie použitých batérií a akumulátorov, ktorý sa uskutoční 9. septembra 2015 v priestoroch nákupného centra AUPARK v Bratislave. Program bude prebiehať od 10:00 do 18:00. Príďte sa zabaviť a dozvedieť sa čosi viac o „živote" batérií, o tom kam s nimi, keď doslúžia, i o tom koľko prírodných zdrojov ušetríme ich recykláciou. Bližšie informácie o programe nájdete TU. Tešíme sa na vás!

1298
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.