• 06
    04

    Nová úloha v Recyklohrách

    S novým mesiacom Vám prinášame novú úlohu v Recyklohrách. Tentokrát je to úloha v spolupráci s našim partnerom projektu Cart4future, takže téma je jasná – tonery a tlačiarne. Sme radi, že Vám v našom projekte Recyklohry môžeme prinášať témy o separovaní a recyklovaní, aj nie bežne triedených komodít ako sú batérie, elektroodpad a tonery.

  • 08
    01

    Vyhodnotenie vianočnej úlohy pre učiteľov

    Aj tentokrát mala špeciálna vianočná úloha pre učiteľov veľký úspech. Zapojilo sa do nej až 95 učiteľov. Avšak až 41 odpovedí bolo neúplných alebo  nesprávnych. Napriek mnohým nesprávnym odpovediam sme radi, že ste sa v takom peknom počte zapojili do úlohy, a veríme, že ste sa pri tom dozvedeli niečo nové alebo si aspoň oprášili staré vedomosti.

  • 23
    12
  • 23
    12

    Vyhodnotenie 29.úlohy

    Kŕmidla pre vtáčiky zožali na školách obrovský úspech z čoho sa veľmi tešíme. Mnohé školy vytvorili naozaj nápadité a krásne kŕmidlá. Ste zvedaví, ktoré školy boli najúspešnejšie?

  • 20
    12

    Vianočná úloha pre učiteľov

    Keďže Vianoce sa blížia, máme pre najusilovnejších z koordinátorov projektu Recyklohry krásny darček a to denný diár na rok 2017. Zapojte sa do novej úlohy vyhlásenej špeciálne pre Vás - koordinátorov projektu Recyklohry, vyplňte jednoduché úlohy ..... a potom sa už len tešte na nový diár. Držíme Vám palce :-)  

  • 07
    11

    Vianočná ponuka v katalógu odmien

    Spíjemnite si jesenné upršané dni pohľadom do nášho katalógu odmien. Pripravili sme pre Vás špeciálnu vianočnú ponuku, v ktorej okrem iného môžete nájsť aj vianočné ozdoby, ktoré si môžu žiaci sami dotvoriť alebo drobnosti, ktoré môžete využiť pri výzdobe školy. Okrem toho sme rozšírili o nové produkty aj stálu ponuku odmien skoro vo všetkých kategóriách. Veríme, že z ponuky odmien si ľahko vyberiete:-)

  • 18
    09

    Najaktívnejšie školy v minulom školskom roku

    Tak ako každý rok, prinášame Vám zoznam škôl, ktoré v školskom roku 2015/2016 patrili medzi najúspešnejšie v plnení úloh a zbere elektroodpadu a batérií. Všetkým oceneným školám blahoželáme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

  • 07
    09

    Vitajte v novom školskom roku!

    Verím, že ste do nového školského roka vykročili správnou nohou a bude pre vás plný úspechov a splnených očakávaní. Dúfam, že k tomu prispejú aj Recyklohry, či už odmenami, ktoré vám zašleme za nazbierané body, zábavou pri plnení úloh alebo vzájomnou spoluprácou pri zlepšovaní životného prostredia.

  • 06
    07

    Hurá prázdniny!

    Ani sme sa nenazdali a prišiel koniec školského roka a letné prázdniny. Pevne verím, že leto si užijete naplno so všetkým čo k tomu patrí a do nového školského roku prídete oddýchnutí a dobre naladení na nové výzvy :) Želám Vám preto krásne leto plné zábavy, nových zážitkov  a oddychu.

  • 06
    06

    Vyhodnotenie úlohy č.28 Nočná škola

    Milí recyklohráči, na známosť sa všetkým dáva mimoriadna zvláštna správa :) Posledná úloha v tomto školskom roku-Nočná škola-bola vyhodnotená.  

1299
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.