• 04
    12

    Vyhodnotenie úlohy "Malá, ale potrebná!"

    Posledná úloha mala u škôl veľký úspech, splnenú úlohu nám poslalo až 246 škôl, čím sme opäť prekonali rekord v počte zapojených škôl do vyhlásenej úlohy. Ďakujeme!

  • 04
    12

    Odvoz tonerov

    Kvôli blížiacim sa prázdninám dočasne upravujeme odvoz tonerov zo škôl. Posledný termín na zaslanie objednávky na odvoz tonerov je 8.12. . Objednávky zaslané po tomto termíne budú s najväčšou pravdepodobnosťou vybavené až v polovici januára. Odvozy elektroodpadu a batérií nie sú limitované a objednávky môžete pokojne posielať aj cez vianočné prázdniny.  

  • 04
    10

    Nová baterková úloha

    Prvý mesiac školského roka máme úspešne za sebou a predpokladám, že ste sa už všetci, malí aj veľkí Recyklohráči, zabehli v školskom roku. Pripravili sme pre vás kreatívnu úlohu, ktorá určite spestrí vaše ďalšie týždne v škole. Takže príjemnú zábavu:-)

  • 11
    09

    Ocenené školy

    Aj tento rok sme tie najusilovnejšie školy za školský rok 2016/2017 odmenili a školy sa už v týchto dňoch tešia zo zaslaných diplomov. Najviac sa darilo školám z Nitrianskeho a Trenčianskeho kraja, diplomy v týchto krajoch získalo až po šesť škôl! Veľmi pekne všetkých školám ďakujeme za usilovnú prácu a tie najlepšie uvádzame v tabuľke.

  • 04
    09

    A opäť tu máme nový školský rok...

    Milí Recyklohráči, už ste sa tešili na nový školský rok? My v Recyklohrách veľmi.  Dúfam, že ste počas letných prázdnin veľa oddychovali a načerpali mnoho energie a optimizmu. V Recyklohrách sa budeme snažiť, aby Vám dobrá nálada vydržala počas školského roka čo najdlhšie, pretože s úsmevom na tvári ide všetko ľahšie. Už onedlho vás pobaví  prvá úloha v tomto školskom roku.

  • 29
    06

    Ďakujeme za krásny školský rok!

    Koniec školského roka je naozaj už za dverami, dovoľte mi preto,  poďakovať Vám, za spoluprácu v tomto školskom roku.

  • 05
    06

    Vyhodnotenie úlohy Staň sa tlačiarom!

    Posledná úloha v tomto školskom roku mala u Recyklohráčov veľký úspech. Sme radi, že úloha v spolupráci s našim partnerom v projekte Cart4Future na tému tonerov a cartrigov sa vám páčila. Svedčí o tom aj počet zapojených škôl, ktorých bolo až 189. Väčšina škôl s riešením úloh nemala problémy.

  • 05
    06

    Oslavujte s nami!

    Milí Recyklohráči, pýtate sa, prečo oslavovať? Okrem toho, že práve dnes je Svetový deň životného prostredia, máme ďalší dôvod na oslavu. Recyklohry získali záštitu Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky. Verím, že vás táto informácia potešila rovnako ako nás, a že vás bude motivovať k ešte väčšej aktivite v našom projekte a propagovaní zberu elektroodpadu a batérií vo vašom okolí.

  • 02
    05

    Limitovaná ponuka v katalógu odmien

    Nepremeškajte príležitosť a využite limitovanú ponuku v katalógu odmien. Vybrať si v nej môžete naozaj krásne odmeny pre žiakov. Ako príklad uvádzame reflexnú detskú sadu, hru Petaque, sadu omaľovaniek s pastelkami, digitálne náramkové hodinky, bazén, detský kempingový set, digitálne švihadlo a dokonca aj longboard. Výber je naozaj veľký, preto veríme, že minúť expirujúce body nebude pre Vás žiadny problém.  

  • 01
    05

    Dôležité dátumy

    Aj keď máme do konca školského roka ešte 10 týždňov, chcela by som Vás s predstihom upozorniť na dôležité dátumy.

1297
registrovaných škôl
COOKIES
Recyklohry potrebuje Váš súhlas k využitiu jednotlivých dát, aby Vám okrem iného, mohol ukazovať informácie týkajúce sa Vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo Prijať všetko.
Prijať všetko
Súhlas môžete odmietnuť tu.